Ce spune int-un articol sris de Stiglits

„Europenii au conceptii foarte solide impotriva alimentelor modificate genetic; daca exista chiar si un risc foarte mic in privinta sanatatii, asociat cu aceste alimente, ei nu doresc sa se comercializeze in tarile lor.
Totusi, conform regulilor OMC, interzicerea lor ar putea sa nu fie posibila. Alimentele pot fi interzise numai pe baza argumentelor stiitifice, iar stiinta „afirma” ca nu exista riscuri semnificative. La rindul sau America sustine ca excluderea aestui tip de alimente reprezinta un protectionism nejustificat Europenii pun urmatoarea intrebare justa: de ce ar trebui sa fie siliti sa accepte acest risc, in urma unui acord comercial international, daca majoritatea considera ca nu merita sa si-l asume?”.

6 gânduri despre &8222;Ce spune int-un articol sris de Stiglits&8221;

  1. buna dimineața
    Mi-ai pus câteva întrebări și am vrut sa iți răspund! Vad ca pe adresa de mail nu răspunzi iar aseară am vrut sa intram în contact pe mess. tot asa nu răspunzi. La întrebările puse trebuie scris mai mult sau vorbit mai mult. adresa mea de mail va apare automat în formatul pe care îl primești cu acest comentariu. O zi buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s